ANNI VUOHIJOKI
ONLINE COACHING

Minä ohjaan, sinä painat kaasua.

MIKSI ANNI?

Kuvittele että olet urheiluauto, joka painaa läpi elämän kaksikaistaisen moottoritien. Automaattiohjaus puoltaa vasemmalle, ja joudut puristamaan rattia kaksin käsin, ettet osu kaiteeseen. Joskus kaasu hirttää pohjaan, joskus sitä ei uskalleta painaa ollenkaan. Levähdyspaikat vilisevät silmissä, mutta pysähtyä ei uskalleta, ettei matka vain stoppaisi siihen – tai ehkä levikkeelle on jo kurvattu tovi sitten, mutta picnic on venähtänyt vuosien mittaiseksi.

Siihen koska levikkeelle täytyy pysähtyä ja koska lähteä liikkeelle, tarvitaan valmentaja. Valmentaja, joka tietää täsmälleen mihin suuntaan lähteä. Vauhdin päätät sinä itse, mutta rattiin ei ole pakko tarttua yksin.

Annin valmennusfilosofia perustuu kolmeen periaatteeseen, SAID, KISS ja Pareton periaate. Ensimmäinen lyhenne tarkoittaa spesifisyysperiaatetta, eli pyrkimystä tulla paremmaksi juuri siinä mitä harjoittelet. Pareton periaate tarkoittaa sitä, että (yleensä) vain pieni osa tekemisestä aiheuttaa valtaosan seurauksista. KISS taas tulee sanoista ”Keep It Simple, Stupid”, mikä taas selittää sen, miksi esimerkiksi perinteiset kuntosaliliikkeet, kuten kyykky ja maastaveto ovat edelleen jokaisen ammattivalmentajan työkalupakissa.

Toisin sanoen, eukonkantokisoihin valmistautuva keski-ikäinen diabeetikko ei tarvitse – eikä voi käyttää – samaa valmennusohjelmaa kuin 20-vuotias keihäänheittäjä, joka on juuri voittanut EM-kultaa (SAID). Treenien ei tarvitse olla naruhyppelyä bosu-pallon päällä tai ruoan perulaista taikasalaattia, vaan ne voivat olla ihan tavallisia treenejä ja ihan tavallista ruokaa (KISS). Se mikä on oleellista ymmärtää, on optimaalisen tuloksen saavuttaminen mahdollisimman pienellä panostuksella (PARETO), jolloin aikaa jää muuhunkin elämään, eikä lopputuloksesta tarvitse silti tinkiä.

Kun nämä kolme periaatetta kuorrutetaan uusimmalla tutkimustiedolla, Annin huippu-urheilukokemuksella ja lääketieteen osaamisella, syntyy valmennus, joka on enemmän kuin pelkkä valmennus.

Se on elämäntapamuutos, joka perustuu tieteeseen, mutta joka on räätälöity juuri sinulle.

MITÄ SAAT?

Optimoidun reitin terveyteesi

Saat päivityksen harjoituskartastoosi, eli treeniohjelman jonka avulla navigoit paremmin tavoitteeseesi.

Määräaikaistarkastukset

Viikoittainen varikkoraportti valmentajaltasi reitin suhteen.

Öljynvaihdon ja voiteluaineet

Koska vaihdoit viimeksi öljyt koneeseesi? Saat ruokaohjelman, joka laittaa elimistösi hyrräämään tasaisesti.

Tiivis kommunikaatio

Kartanlukija on vain yhden chat-toiminnon päässä.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä